Instalco Karriär
Instalco Karriär

Ura instalcossa

Instalco kokoaa yhteen asennusalan johtavat yritykset, joita on tällä hetkellä yli 150. Tämä tarkoittaa myös sitä, että meillä on alan parhaita työntekijöitä, yhteensä yli 6 200. Tarjoamme turvallisen, innostavan ja kannustavan työympäristön asentajille, teknikoille, oppisopimuskoulutettaville ja toimistotyöntekijöille eri toimipaikoissa.

Instalco on suuri työnantaja - yksi Pohjoismaiden suurimmista sähkö-, LVI- ja ilmanvaihtoalan yrityksistä, ja toimimme 3 maassa.

 

Mitä tarkoittaa työskennellä Instalco-yhtiössä?

Mitä haemme ja tarjoamme?

Etsimme jatkuvasti lahjakkaita kollegoita tytäryhtiöihimme. Etsimme sinua, joka olet motivoitunut ja pätevä omalla alallasi. Tarjoamme vakituisen työsuhteen asianmukaisilla työolosuhteilla ja mukavat työkaverit jännittävässä, kasvavassa konsernissa.

Osaamisen kehittäminen Instalcon sisällä

Työskentely Instalcossa on innostavaa ja vahvistaa jokaisen työntekijän osaamista. Meillä jokaisen tulisi voida kasvaa työtehtäviensä mukana talon sisäisen ja ulkoisen koulutuksen avulla. Koulutus tarjoaa uutta tietoa, haasteita ja virikkeitä.

Uramahdollisuudet suuressa organisaatiossa

Instalcon laajassa organisaatiossa ja sen monissa tytäryhtiöissä sinulla on loistavat mahdollisuudet kehittyä ja edetä urallasi. Filosofiamme on tunnistaa ja kannustaa tulevia työntekijöitä ja johtajia konsernin sisällä.

Instalco School

Instalco tarjoaa kannustavan työympäristön ja mahdollisuuden henkilökohtaiseen kehittymiseen. Yksi väline tähän on Instalco School, jossa koulutamme tulevia johtajia ja luomme edellytyksiä urakehitykselle konsernin sisällä.

Instalco-koulu

Vapaat työpaikat muissa Instalco-yhtiöissä

Instalco etsii jatkuvasti innokkaita ja sitoutuneita työntekijöitä. Katso kaikki tytäryhtiöidemme avoimet työpaikat.

Katso vapaat työpaikat